WELKOM OP LIEFDESMOED

‘Verslaafd aan liefde’, ‘Liefdesbang’, ‘Als hij maar gelukkig is’, ‘Hou me vast’. Allemaal boeken over relaties en de liefde. Waarin prachtig wordt beschreven hoe het kan dat het vaak zo lastig is in een liefdesrelatie. Ik ben veel wijzer geworden van deze boeken.

 

Maar ik ben niet alleen een boekenneus, in de praktijk heb ik ook flink geoefend in de Liefde en relaties. En heb zelf ook zo het een en ander ontdekt over wat er wel en wat er niet werkt.

 

Liefdesmoed gaat over Liefde en relaties. Met jezelf en met anderen. Liefdesmoed gaat over moed en kwetsbaarheid. Over aandacht en tijd. Voor jezelf en voor de relatie. Over contact met je lichaam, werkelijk contact met de ander door je zintuigen en je hart en buik te openen. Over Liefde voor jezelf en hoe je deze kunt vergroten. Want liefde voor jezelf is het uitgangspunt.

 

Ik wil met Liefdesmoed doorgaan op bovengenoemde boeken en op alles wat ik tot nu toe weet over Liefde. Om tastbaar en inzichtelijk te maken hoe je er in je eentje en als stel voor kunt zorgen dat je stappen zet op het gebied van de Liefde. Dat je moed gebruikt om kwetsbaar en krachtig te zijn. Dat je beleving van Liefde lichter en luchtiger wordt. Dat je ontdekt dat het natuurlijk is om lief te hebben en geliefd te zijn.

Ik neem daarin mijn eigen levenservaring, ervaringen van anderen en niet te vergeten Biodanza mee. Biodanza is het pad dat ik nu al weer jaren loop en het heeft me veel geleerd. Over contact met mezelf, de ander en de wereld om me heen. En dus ook over liefde.

Het heeft me vaak laten zien hoe moedig ik ben.

 

Het is niet zo dat ik alles al weet. Ik pretendeer dus ook niet dat ik de ultieme oplossingen heb. Ik ben een zoeker/ontdekker in het leven. En Liefde is mijn lievelingsonderwerp. Daarom weet ik dat ik er wel iets zinnigs over te melden heb.

Veel mensen in mijn omgeving zijn met dezelfde zoek/ontdekkingstocht bezig. Ik voel me niet alleen.
En het is fijn om mijn onderweg opgedane wijsheid met jullie te delen!

C

De droom die ik heb is deze: Jou in aanraking brengen en te laten leven vanuit je Liefdesmoed.