LIEFDESMOEDCOACHING

 

Soms is er een periode in je leven waarop het heerlijk is om een coach te hebben. Een ervaren coach die meekijkt en meeluisterd en jou kan helpen om weer in je eigen kracht en liefde te gaan staan.
Heb je inzicht, inspriratie nodig? Wil je spannende stappen gaan zetten? Ben je op zoek naar helderheid?
Ik ben er graag voor jou. Ik vind het heerlijk om te coachen, om me helemaal af te stemmen op jou en jouw situatie. Ik heb daar al zoveel moois in meegemaakt en over terug gekregen. 

Ik werk al jarenlang als coach. In organisaties, voor ZZP-ers en particulieren.

Laat me weten als je geïnteresseerd bent.

 

Ik ben te bereiken op 06-42152641

Of via de mail: lyan@liefdesmoed.nl

 

Tarieven op aanvraag

 

TESTIMONIALS

De gesprekken met Lyan hebben me met grote stappen vooruitgeholpen. In mijn eentje had ik er vast veel langer over gedaan.

Lyan is warm en liefdevol en is in staat om met al haar aandacht bij mij te zijn. Ze geeft veel ruimte, het gaat echt over mij, maar ze houdt, als het nodig is, een heldere spiegel voor en luistert ook heel goed tussen de woorden door. Ze hoort me veel meer zeggen dan ik zelf wist.

Lisa, (47) 

 


Ik heb heel veel gehad aan de gesprekken met Lyan

Ze heeft veel ervaring, expertise, die ze in zet op de juiste momenten. Het heeft mijn blik verruimd.

Lyan heeft ook de gave om te verwoorden wat er is en om het mij zelf ook te laten verwoorden. Ze is een poort naar inzicht, naar zelfinzicht. Ik ben dichter bij mijn eigen gevoel gekomen.

Uiteindelijk ben ik meer gaan doen en durven in mijn leven. 

Daan (43)

 

Ik ervaar Lyan als een hele liefdevolle vrouw die snel een écht persoonlijk contact legt en mij weet te empoweren door haar positieve ondersteuning en feedback. Haar openheid en kwetsbaarheid en haar moed om al haar gevoelens en emoties te delen, inspireren mij om hetzelfde te doen. Om eerlijk te zijn naar mezelf en anderen, open te communiceren en mezelf te durven delen met anderen. Mede door haar durf ik mensen weer opnieuw te vertrouwen en mijn kwetsbaarheid te laten zien. Haar zachtheid, openheid en moed om met al haar eigen kwetsbaarheden om te gaan raakt mij keer op keer en hiermee is zij voor mij een ware inspiratiebron.

Evelien (33) 

 

Lyan heeft het unieke talent om gevoel te laten zijn en oordeelloos te luisteren. Met haar prachtige, bijzondere, warme stem biedt ze mij een bedding van rust en loslaten.

Peter (44)