Een nieuw begin

Wat was dat een fijn gevoel! Het berichtje van mijn Websitehost dat Liefdesmoed.nl geregistreerd is. Voor mij ziet het eruit alsof het iets is wat altijd al heeft bestaan. Het voelt zo vertrouwd en bekend!

Echt heerlijk.

Het voelt als een resultaat van wat ik tot nu toe allemaal al gedaan heb. Bezig zijn met de Liefde, schrijven, traininingen/workshops/coaching geven, acteren.

Ik voel me zo enthousiast en geïnspireerd!

Ben benieuwd wat hier allemaal uit voort gaat komen.

 

Ik had Liefdesmoed nog maar met een paar mensen gedeeld. Met enkele vrienden/vriendinnen en met mijn dochter van veertien.

Gistermiddag kwam ze thuis, na een middag 'chillen' met haar vrienden/vriendinnen. Om vier uur whapte ze 'ik kom zo thuis', uiteindelijk was ze er om half zeven echt. Wel na een half-uurlijkse update van het later worden. Ze is goed door mij geïnstrueerd.

Ze kwam de trap op met een rode kleur op haar wangen. 'Mama', zei ze, 'het was echt Liefdesmoed vanmiddag. I wilde tegen T zeggen dat ze hem leuk vindt, maar eerst durfde ze dat niet en toen ze het toch durfde was hij net we en toen heeft ze heel hard geroepen 'T ik hou van je!''

Ik stond met mijn ogen te knipperen. Liefdesmoed is nog maar net in de lucht en mijn dochter gebruikt het woord al in haar spreektaal.

Wat een plezierige verrassing!!

Reactie schrijven

Commentaren: 0